Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lärde jag mig att älska.

Som att stå på någons fötter
och komma framåt
då den andre går

så lärde jag mig att älska.

Genom en annans värme,
rörelser
och blick.

Vet inte ens
när jag tog mina egna första steg
eller om denne någon
helt sonika gav mig en liten knuff.

Det spelar heller ingen roll.

Jag älskar




Fri vers av Tina-sol
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 17:27



Bookmark and Share


  The Stargazer
En så pass rak och enkel liten text, men ändå så fruktansvärt fin. Ja, jag älskar den faktiskt.
2009-11-29

  peter markurth
bra
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol