Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom spegelbilden...



Tårdränkta ögon
grumlig blick ser inte det
uppenbart klara
alltför upptagen av att
vara nära sitt vara




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-11-29 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP