Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocensurerad potenshöjare...



Kanelbullar och
pepparkakor dock utan
glögg ökar lusten
för äldre män med besvär
till kvinnan han håller kär




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nähä ..... är det SANT
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP