Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen för nya tankar



Tyst samförstånd gör
orden överflödiga
välkomnar tanken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 630 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-29 18:29



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
åh, så få ord. Men ack så vackra.
2010-04-26

    ej medlem längre
bokmärkt!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP