Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

familj under särskrivning

en familj är bara en familj tills dagen
då de inte orkar forcera leenden
över levergrytan på rutig plastduk



och där i samvetsleran bekände du färg




Övriga genrer av vega lando
Läst 686 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-21 15:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vadharsjälvatextenmedtitelns
särskrivningattgöra?

ajggebripersomv
anligtingenting
2007-06-17

  stronza
Den här var BRA! och grattis till lilla stjärnan.
2005-10-22

    ej medlem längre
Väldigt bra!
Den allra sista raden får jag inte ihop med de föregående riktigt, men författaren själv förstår dem säkert desto bättre.
Eventuellt skulle man kunna skriva:
då de inte längre orkar... (?)
2005-10-22

  Markattan
Det här är helt fantastiskt påkommet och skrivet om den välputsade, trevliga ytan och vad som så ofta döljer sig därunder de falska leendena runt matbordet.
2005-10-22

  swimsus@gmail.com
Så sant..fyndigt skrivet!! Det är med svårigheterna man bekänner färg..
2005-10-21

  Rachel Roth
det där med levergrytan på rutig platsduk....blev så väldigt bra!
inte så ovanlig situation men inte desto mindre sorglig
2005-10-21

    ej medlem längre
Voila, du kommer med dina kloka småtexter, raka och så uppenbara att man aldrig skulle komma på dem själv. ¤gillar¤
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando