Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A i minne



Inga fler tårar
i glädje eller i sorg
halsen stockar sig
när jag tänker på dig ett
år är en lång tid utan liv




Fri vers (Fri form) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-11-29 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP