Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, ja, ja...jag vet, godnatt!



Oberoende
är bara den som saknar
en förtrolig vän
ensam blir den som inte
vill känna den kärleken




Fri vers (Fri form) av Fale Bure VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 23:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en liten kär aforism så här på nattkröken, näpen liten hälsning till alla som jobbar på småtimmarna samt även för nattsuddaren
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP