Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt i kyrkan första advent



Fritt spelrum i guds
heliga rum änglarna
vänslas utan skam




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-11-29 23:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om du blott en av dem är, skäms jag förstås för min väl närmast oförlåtliga frånvaro, vänslande är ju alldeles för underskattat som programform på just söndagar, jag skall försöka åtgärda fadäsen
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP