Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten 'Tänk om', av - Nenne -, inspirerade


Kritik på en text (356)





när jag vaknade i morse
var det med en alldeles särskild
inställning till livet och sakernas tillstånd

varpå jag åter lät huvudet
vila mot kudden

då jag åter öppnade mina ögon blå
hade jag plötsligt ändrat mig
tänkt om




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-30 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP