Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Och så över till vädret..."

 

 

Kyla? Dimma? Frost?

Jag skulle ge en redig penning

för att värmd av solen slippa

denna väderspänning! 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-01 21:39

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja vädergudarna vela
det vore bra
med lite stabilitet i det hela*
2009-12-01

  lodjuret/seglare VIP
när jag åkte pendeltåg
var jag full av gas i håg
stod upp och böjdes fram
så kom allt på skam

klämde fram ofrilligt där
en sådan där atmosfär
en icke helt ljudlös produkt
i byxans bleka stjärt i fukt

brrrrrt brrrrrt lät där så
tänk blott så det kan gå
blott en böjer sig nåt fram
så kommer allt sig nog på skam
2009-12-01

  Larz Gustafsson VIP
LOL!
Gaser?
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP