Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 6 oktober


flyga lite, ska bara


--
livsdrogad med bubbel i magen. jag är nu
--
men jag vill ha orden nu. ge mig ord
--
\"vad skulle du vilja ändra på och vad vill du ha kvar?\"
--
jag tänker aldrig gå från dig från er från mig jag lovar, kommer aldrig
--
Röda rummet
--
\"Skorporna..marscherar..runt..stalin..samtidigt\"
--
varför tror jag att alla ska slänga saker på mig?
--
\"Håll käften, My håller på att göra mig straight här\"
--
..innan han återgick till sig själv och sitt asfalterade blickfång.
--
and then we come to the strange conclusion, that in madness lies sanity.
--
poff
--
får det vara lite socker i näsan?
--
And the leaves that are green turn to brown
--
And the people bowed and prayed to the neon god they made
--
höstvarma lövfärger och blind-dimma i håret
--
NU!
--
De vet inte vad eftertanke är
--
känner du dig hellre verklig?
--
med lite skrubbsår för kattens skull.
--
who do you want to be today?
--
pang, pang, pang.




Övriga genrer av Peculiar
Läst 222 gånger
Publicerad 2005-10-21 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peculiar