Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för snabbt för hastigt



alltid
var är tonen i melodin


pauserna


sök dem alla
för högre syften
hys tillit

orden är alltid större
större än dig själv
våga uttala dem

om än din sorg växer

vänta liv


livstiden
är inte en klocka på din arm

och din saknad är värd ett namn
som får marken att skaka
i delad nöd

för en drömmare och broder
är nu död




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 22:38



Bookmark and Share


  Agnes
Det är som om du läste den högt för mig....
2010-01-03

  Roger VIP
Och det gör ont
som syra i ansiktet
och jag förmår inte längre
hålla gråten tillbaka

Dina ord river min vän, precis som de du läste idag
Så stark mitt i din sorg
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale