Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Jag ser ut över söder...
över Stockholms stad...
hon badar i grönska...
jag känner mig glad...
att något kanb vara så vackert ändå...
kan ingen av oss dödliga förstå...
hon har funnits här länge på gott och på ont...
belägrad av danskar...
en tyrran eller två...
hon kommer finnas här...
långt efter vi gått bort...
dela med sig av sin skönhet...
när vi alla tynat bort...




Fri vers (Fri form) av Håkish
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-12-04 18:25



Bookmark and Share


  The Stargazer
En fin liten hyllningsdikt till Stockholm. Jag kan känna igen känslan och tankarna, fast för helt andra platser. Men alla punkter i slutet av varje rad känns onödiga.
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Håkish
Håkish