Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jezzi

En sak som du bör veta...
du är en ljusglimt i mitt liv...
jag undrar vad som väntar...
kanske ännu en smärtsam tid...
man kan inte konrollera...
den väg som kärlek gå...
det är en sak jag undrar...
är det nått som jag kan nå...




Fri vers (Fri form) av Håkish
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-12-04 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkish
Håkish