Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till de tänkta tonerna av Lennon/McCartneys "Yesterday".


stressingday

Förstår vi att, farten blivit till ett farligt gift
ympat i oss på försåtligt vis,
ett verkande Narkoticum.

Aningslöst, tar vi till oss utav drogerna
dagen räcker inte längre till
vi måste nagga nätterna.

Hur man lurat oss finns det inte nå'n som vet
men vi måste all-a-a kämpa på och skynda oss att

hänga med, trots att kontofällor hotar oss
lever vi i konsumtionens rus
och handlar nytt av allt vi ser -

skyndar oss att hinna mer.





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP