Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minnet av de vi glömt


det gör mig nöjd att veta att jag framöver är förevigad i din systers tröja
att ränderna kommer påminna ditt skäggiga liv om dina egna ursäkter
att jag för en stund var min egen, och blev populär på klubb
började hänga med dom som hängde

och så var det på vår balkong med franska viner och grannesämja
vi behövde aldrig några ursäkter


vi var dom




Övriga genrer av vega lando
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-10-22 15:07



Bookmark and Share


  Smultris
På nåt sätt kryper alla dina dikter in under huden på mig *L*...

Tycker verkligen om dem....
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando