Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

99.06.10




Sötma

Stimuli rannsakar gripenheten
musseltyngda fågelvingar
dold skimrar pärlemor

rullar knutna nystan

mandelhonung
citrussaft
svalnande andedrag

blått sälar dyker
vitt skum absintgrön
dervishdans
rycker dina andetag
ur tiden
bjuder sötma
vit skummande söt absint




Fri vers av Nightngale
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-10-22 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale