Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02.07.17
18:00




sammankom

En bjudning till dans
helt nära

kom, famna min tunga
längtan till dig
helt nära

gilder undan, rinner
lättnad


följer tätare
andas glatt
dricker
honungsvin

skrattande pärlor

i mitt öras irrgångar
färdas bubblande rus

i ymnighetskrus

löds min fjäderpenna, fast-
gjuten




Fri vers av Nightngale
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-10-22 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale