Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stapling

ved staplar man
den skall torka
för framtida bruk

också år staplas
år på år
men knappast för torkans skull

år
de bara staplas
för att de går

fast
det förstås
år
staplas de rätt

ger det
visdom




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP