Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norsk dokusåpa



Nobels fredspris har
tappat sin glans mest musik
mat skitprat och dans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP