Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda linjens förlorare.


Tio missade samtal från kvinnan jag en gång höll så kär.
Då jag var en annan man.
Lika vilsen som nu, men då i en helt annan värld.

Nu lever jag en mil utanför Stockholm,
I en låda byggd av grå 50-tals betong.
Mina förbannade jävla grannar,
Dom är fan ingenting att ha.

Så jag önskar att jag kunde planka på en tunnelbana,
med gamla vykortsmotiv som ändstation.

För Träsmaken i själen den går inte att medicinera bort.




Fri vers av Peter V. Janson
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 10:19



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Fan va bra! du skriver bra! gillar.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter V. Janson
Peter V. Janson