Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöyra



Frusna ögonblick
tårar blir till snö känner
glädjen i munnen
rimfrosten på fönstret ett
flyktigt tecken som smälter

när du andas ut
ord du fångat flyr sin väg
tankar kommer och
går alltför sällan man dem
förstår likt snöflingors dans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-12-13 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP