Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

05.10.23
15.55




utsträckt

Du har vart ihophängd underligt länge nu
Klädhängssträckt i åratal
vinden drarådrar men du styvnar envist kvar

när blommningstiderna passeras
överblickar du stängelsvidder irrande
fröblomningspustar stirrande

troget stängselgidder fröjdar dina blåskinder
du spottar allt och kvider när lusten svider
innanför ditt streckade flinglin

förmultnande väggar raseras




Fri vers av Nightngale
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-10-23 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt intensiv dikt
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale