Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

När skolan sviker dej så finns din kärlek.
När din kärlek sviker dej så finns det vänner.
När dina vänner sviker dej så finns dina syskon.
När dina syskon sviker dej så finns Mamma.
Hej Mamma. Jag saknar dej.




Fri vers av zazaphira
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar "Hej Mamma" (y)
2010-01-22

  oMareld
fint skrivet. Det är sanning i dina ord
Mor en finns alltid kvar
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira