Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badrummet

Du är så söt att jag skulle kunna äta dig
sa jag
tog dig i min mun
tuggade svalde

mot badrummet

där tog jag nyckeln
låste och spydde upp dig i en ynklig liten hög
svalde nyckeln

Imorgon åker jag sade jag
ska vi inte ta våra problem nu
lösa dem
- work out our issues
men du skakade på huvudet
nekade mot kaklet

jag grät grät grät
tills allt svämmade över

ingen hörde dig skrika
medan badrummet fylldes av saltvatten
hur harmen började fräta inuti
hur huden sakta flagade,
men ändå stod vi bi

- och vi drunknade båda
för den höll tätt tätt
oförståelsen
även om jag skulle brutit den lätt
ville jag inte rädda dig




Fri vers av puzzlekid
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-10-23 20:24



Bookmark and Share


    Agnieszka
väldigt fascinerad. tycker om hur du använder språket i denna dikt. välgjort.
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid