Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnesnö

märkligt
under stjärnetindret faller vinddriven snö glest

det är Vänerns andedräkt
som når oss långt här ute i sydväst

och i ficklampsskenet över stigpromenaden hem
ser vi snökristallgnistret

vintervinden blåser det hit




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-17 00:16



Bookmark and Share


  Drömfångare
Vintern i dess mest praktfulla beskrivning! Påminner mig starkt om vägen hem till vår stuga på landet - i snölandskapet under stjärnhimlen - med bara en ficklampa som ljus.
Underbar! :)
2009-12-18

  Monika A Mirsch VIP
stjärnesnö från Vänern
dalar ner på vår backe
vid Poikkipuoliainen

o så vackert, så mjukt
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP