Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara syster. Önskar jag kunde ta bort dina sår och dina ärr. Finns alltid här för dig..


Vackraste själen någonsin

Jag ser dina ögon, tårarna som rinner nerför
Jag ser ditt hjärta och dom stora sprickorna
Jag önskar jag kunde ta all din smärta
Och hålla dig i min famn
För du betyder allt för mig
Vi behöver varandra
Önskar jag kunde ta bort dom där minnena
Få dig att glömma och bara komma ihåg dina lyckliga dagar
Jag skulle kunne ge mitt liv för ditt
För jag har levt att bra men kortare än ditt
Men jag vill att ditt ska bli lika vackert som mitt
Ingen är så vacker som dig
Ingen är så underbar som dig
Ingen kan ersätta din plats
Skulle kunna byta plats med dig för att du ska få glömma



Älskar dig så mycket att det inte går att beskriva...




Övriga genrer av zeddi
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-10-23 23:15



Bookmark and Share


    jazzpärlan
En fin och kärleksfull dikt till en syster.
Din syster måste vara din allra bästa vän i världen!!
Hos mig är det tvärtom, jag har en bästis som är som en syster för mig.
Ni båda är värdiga bra liv!
Mvh/jazzpärlan
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi