Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en blivnade tonårsmammas rädslor, om förhållande och vad framtiden ska visa. grubblande hit & dit... förvirrad som satan..


bakom mörkblå unga ögon..

Du vet inte vad som döljer sig bakom denna snygga fasad, inom mig vårt liv gror.
Endast 18 fyllda år och bär på en vacker framtid..
Men biland när du inte ser, när du inte är här så bryter jag ihop
Jag är så rädd och så himla osäker.
Alla dessa känslor fyller min kropp
Ibland känns det som allt kommer gå så himla lättmen när jag börjajr gråta över spillda flingor så börjar jag undra
Är det pågrund av mitt lilla under barn eller pga vår situation
Hatar att små bråka som vi gör, ändå faller vi tillbaka i varandras armar och glömmer det som hänt...
Jag vet att du är den rätta för mig,men det är så skrämmande
att hitta en sådan stark kärlek..
du är alltid där när jag faller..

Alltid där...




Fri vers av zeddi
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-07-27 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi