Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärpa

bits
gör vind ibland
det känner man

bitas göra vissa ord
men tar
gör de sällan

de det gäller
bära gåsakläder




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-12-18 14:59



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Just det, och ha ordning på fjäderdräkten, så rinner allting av! Bra!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP