Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
who gave me the idea


what if

what if
I told you

what if we refused

what if
I didn't do
as you choose

what if we
all
didn't

what would you
say

what if I tell you
go to hell

we don't need your lies
we all have to stay
allied

earth
our mother
don't let him in




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 18:18



Bookmark and Share


  Uppfångad
Oh, fortsätt gärna med detta;
Det ökar onekligen min respekt för engelskan
som språk lämpat för diktande
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP