Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heliga ark

 

svindlande känsla av samhörighet

trevande längtan i värdighet

 

ögonens spel mot sunt förnuft

kroppsliga signaler i het luft

 

slöjor som föll tyst mot mark

kroppar som lästes på heliga ark

 

höjder som nådde vår lilla död

eldar tändes från en falnande glöd

 

 trygghetssömn i tacksamhet

uppvaknande åter varm och het

 

längtans vilda dans i sinnen

skuggar stoftet av mörka minnen

 

i helighet evigt förenade

mot illvillighetens förorenande

 

två jag som blev ett strävande vi

i en längtans sakrala symfoni

 

atomens kärna blev uppenbar

sanningens helighet onämnbar

 

allt för stort för människan att förstå

något vi aldrig själva kunnat förutspå

 

här står vi nu inför livets hemlighet

hur två blir ett i kärlekens helighet............

 

 

 

kb

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-23 04:04



Bookmark and Share


  Maria T
Fin skildring av livets hemlighet
hur två blir ett
2009-12-29

  Anna*
En fin balansgång med stor värme
applåd
2009-12-29

  Mr Lindemann VIP
Smålullig text
med eregerad gullfaktor
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP