Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon

När du ser på mig sådär länge
Jag känner mig utvald
Extra vacker
Fin, mer än vanligt
Som en prinsessa när du ser på mig
Med dina vackra djupa ögon
Som ingen annan har
När du ger mig den där speciella blicken av kärlek
Då ryser det i mig från huvud till tå
och ända ut i mina fingertoppar
Aldrig har jag kännt mig så sexig
som jag känner mig med dig
Med dina ögon fastklistrade på min hud




Övriga genrer av zeddi
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-10-24 00:35



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Jättefin :)
2005-11-10

  Mike
En riktigt feelgood text! Man får en riktigt härlig känsla av den:) Du har skrivit en riktigt skön text/dikt
2005-10-24

  katastrofromantiker
schysst känsla
ska leta efter den =)

väl fångat
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi