Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Samhället gungar...' av mare, inspirerade (lade här till orden 'gott nytt år' för att fylla på en tidigare ofullständig text) (bilden föreställer trappan upp till Klara kyrka i Stockholm, på trappsteget ett ratat klädesplagg)


Kommentar på en text




jag tycker det
är skönt att
kunna lyssna på

musik, exempelvis de
tidlösa The Beatles
till tröst i

alla tider... o
i alla tider
har det funnits

folk som vräkts
från sin plats
i tillvaron och

då i som
nöden, prövas vännen
gott nytt år




Bunden vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP