Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnkudde

"dags att sova. dags att lägga den gamla hjärnan på sin kudde för natten", muttrar han.
"den vill vila i rosenkindade drömmar bak sitt läderskal. skalet, en persikohud ömsad till skrynkligt skinn".

the old man and the sea går till slutna rum, där han önskar vara ensam.
ändå gastas det på votering, hör han.

"om framtiden skall vi rösta"
"med NEJ bifaller kammaren utskottets förslag"

"låt mig vara. låt min hjärna få ligga där ostörd på sin kudde. det är många tankar den inte vill ha. och om framtiden vill den blott litet veta", mumlar han.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-20 08:33



Bookmark and Share


  arja savela
väl värd en applåd. bra skrivet
2009-12-20

  Lili Samuelsson VIP
mm, detta att komma till ro inför natten
å så spinner hjärnan loss som en racermotor
tycker om din beskrivning av den gamle mannen
"läderskal. skalet, en persikohud ömsad till skrynkligt skinn"
fin betraktelse
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP