Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvaliteter

han var en fena på att segla
en riktig djävul på vedtillverkning
med såg och yxa

långt kunde han otrött vandra
och få hanterar barn och ungdomar så bra som han

men
när det kommer till det konstnärliga
där viss ambition ändå finns
där duger han så där nätt och jämnt

och det känner han ju till

faen!
han som skulle vilja kunna så mycket mer




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP