Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2005.10.24
09.42




Dröm

Jag drömde om dig i natt.

En sån där innerlig dröm som stannar kvar.

Du förklarade mig din kärlek.

Om livets skiften

&

det blir inte alltid som vi tänkt oss.

Om din längtan.


Sen kysste du mig.




Fri vers av Nightngale
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-10-24 09:52



Bookmark and Share


    syster pion
iii! bra :D
2005-10-27

  Anna H
Härligt! Även om det bara var en dröm...
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale