Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VID LIV

stilla stad efter vild dröm

stilla stad efter vilda lekar

tillförsikt i mitt sinne

och förtroliga ord som ekar

två fantaster i samspråk

förebilderna som förenar

vi är stenar som rullar

ingen mossa på såna stenar!

 

dröm som genljuder vackert

och förväntan som längtan föder

nytänt hopp som ska brinna

för ett hjärta som stilla blöder

attraktion är en slaghök

som slår ned från en molnfri himmel

distraherande lusta

distanserar från gatans vimmel

 

 

jag är kallad till frihet

men begäret för krig mot Anden

jag har vittring på livet

men är bunden av jordebanden

i den vackraste drömmen

flöt vi fram i friktionsfritt flöde

allt ska ledas från himlen

jag tror inte på något öde

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091220-21




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-21 10:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert, jag tror inte heller på ödet
jag tror på Han som ska komma
2009-12-21

  stenen/ Yv Ericsson
denne var verkligen värld sin uppmärksamning:) grattis Larz.
2009-12-21

  stenen/ Yv Ericsson
jag är kass på att skriva komentarer.
coolt skrivet helt enkelt.
2009-12-21

  Andrum
Inger hopp minsann
Glädjerikt diktande
Carpe Diem
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP