Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.24
10.11



tilbage blick

när jag ser

när jag ser tillbaka

var har jag varit?

*

jag har varit

där allt fanns

i självklarhet

för ingenstans

är jag utan dig

*

om så vore

förbittringens tid

saknad

 

jag minns

när du tog vid

förklarad

 

jag given

naturlig

förtrogenhet




Fri vers av Nightngale
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-10-24 11:43



Bookmark and Share


  Maria Brundin
Mycket fint!
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale