Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

05.10.24
11.27




som vi skrattade

åt allt som hörde livet till
vi roade oss dagligen
och nattligen om igen

vi trodde inte att vill
var något som räckte
för våra drömmars skull

var längtansfyllda
intill smärtgräns nådda
hur vi än räckte oss

till drömmar vill
något
           som roade
livet
åt oss
           allt




Fri vers av Nightngale
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-10-24 11:46



Bookmark and Share


  JMR
finurligt byggda meningar....
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale