Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hästar i himlen

"det skjuter i himlen, när hästar bajsar"
glittrar den lilla från sin syrefattighet

som inte hindrar hjärnan från att glimra

"och", kommer det sen,
med bistrare min och rynkad panna
riktat mot mamma
"du är så dålig förälder!"

treårstrots i vuxenspråklig dräkt
"jag vill vara en elefant och beta gräs
långt bor från dig!"

ha, ha!




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-12-22 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP