Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beauty Thruth Freedom Love


Alien

Att vara en öppen kanal för lycka
Att ge det man får, och
känna flödet av ljus inuti, när
det passerar vidare.

Obegränsad, fri

(Samhället;
hålla fast
stanna kvar
Mitt)

Jag är inte en människa




Fri vers av Ragnhild
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 15:07



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket bra dikt som beskriver två vitt skilda förhållningsätt vad gäller umgänge. Man kan då fråga vem är främling?
2009-12-22

    Char-Lee
Ja vet! Det är just set där... flödet bara, inte hålla kvar, det känns inte då... det måste passera bara. vi är ju kanaler.
snyggt skriven också!
Rava är ju ingen människa!
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ragnhild
Ragnhild