Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår så illa av djurplågeri, speciellt när hundar är drabbade - jag blir så arg att jag vill skjuta förrövarna


Dränk en hund

Han sparkar på henne -
Hon kryper tillbaka
Slickar honom på fingrarna -
Slickar upp blodet som rinner ur hennes nos

Han hugger efter henne med en kniv -
Hon lägger sig på rygg och blottar strupen
Han skär henne över bröstet -
Hon gnäller sårat och försöker blidka honom

Dränk en hund
Dränk en hund




Övriga genrer av dark__sign
Läst 647 gånger
Publicerad 2005-10-24 14:41



Bookmark and Share


  To
Hämsk text. Tack för att du upplyser om djurens värde också. :)
2007-11-23

    Harry Schönhaar
Om jag hade en djurplågare här skulle jag strypa honom långsamt.
2005-10-24

    Mystery
Usch så hemsk! Men ändå lite vackert skrivetm neb jag kan itne komma runt vad orden säger..
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

dark__sign