Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

När ditt liv känns mörkt och du bara försvinna vill
res dig upp och orka lite till
jag lovar jag ska hjälpa dig att stå kvar
hur lång tid det än tar
faller du ihop faller jag med dig
för du är den som är viktigast för mig




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 518 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-22 21:36



Bookmark and Share


  aol
så stark berörande dikt
2011-01-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt med sylvass skärpa. Berörande
2010-01-10

  aglish
jätte bra ludde <3
2010-01-04

    ej medlem längre
Stark känsloskildring!
Och
Väldigt sann!

/Ann
2009-12-26

  stenen/ Yv Ericsson
inte utan att man har en klump i magen nu...kram
2009-12-22

  nightsoulz
denna träffade mig så enormt så jag bokmärker den!

tack!
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls