Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ljusa och mörka minnen.


Svarta och vita minnesfjädrar

svarta fjädrar
stickande och vassa
etsas in i mitt minne

dunlätta fjädrar
lena och vita
smeker min kind

mörka fjädrar
fångade ur nattmörkret

vita fjädrar
fallande från himlen

alla fjädrar
svävar och tynger
mitt minne




Fri vers av Elin E
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-06-23 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E