Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ingen titel för vad jag lider av.

jag är så jävla skadad att....

nej. det går inte
jag står stilla med orden fastklistrade i halsgropen
du glor på mig som om jag vore något ätbart
ggggrgrrrrrrrrrrrrrrraaah jag får fan inte luft
jag kan inte andas i din närhet
bara gå
gå härifrån låt mig vara snälla låt mig vara ifred
du fortsätter att stirra på mig och suger på mitt hår


jag kan inte vara stark när du är här
jag kan inte säga nej om du ber mig
försöker få fram att jag är skadad som fåglar med brutna vingar
som bända revben och vår relation
skadat gods - lämna mig kvar


du stirrar och äter varje millimeter av mig med dina ögon
dessa jävla ögon
viskar i mitt öra
andas jag blir tokig jag saknar dig
kom nu

och jag kan inte stå emot
jag gråter allaredan för jag vet att jag kommer bli lämnad bakom igen
jag är alldeles för djupt involverad med mina egna känslor för att kunna göra det som är rätt






jag är så jävla skadad och det är bara ditt fel




Fri vers av Thaeron
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thaeron
Thaeron