Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror jag är kär pt.2

jag önskar
bara han
kunde vara här
att jag kunde
prata med
honom

för det känns
lite jobbigt
nu

det är
liksom något
jag behöver ventilera
kanske gråta lite
till

jag hatar
sjukdomar
jag hatar
det som dödar
människor

jag hatar
att jag inte
kan skriva till
honom och säga
att jag är orolig
för vad som kan hända
med henne


jag är bara orolig

och jag
vill ha
honom här
inuti och
utanpå

för jag vet
om att han skulle
säga rätt saker
att han skulle
nicka som
bara han gör

och säga att
det kommer bli bra
det kommer
bli ok


och
jag vill
liksom
bara ha honom
här




Fri vers av fredag
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-23 21:42



Bookmark and Share


  Mess
Du är så bra, gumman!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag