Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passar kanske fint såhär i julemörkret


Nya tag

Nu kan jag pusta ut äntligen.
Och min lyra
den stämmer in igen.
Och stämningen känns rätt
i min vrå igen.

Min själ har fäste i jorden.
Och letar ej längre efter mull
ej längre efter någon att älska.
Så finner jag friden i mörkret
Låt furstarna le –
Ty de finna mig aldrig åter!




Fri vers av skwuim
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skwuim