Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundhaiku




märkt är drivan vit
visitkort av fyrbent vän
i gult blev trycket




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-25 16:54



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så läckert det första trycket är,
så sorgligt när de blir de dominerande.
Härligt skrivet!
2009-12-26

    Annika J
En härlig haiku!
Visst är fläckarna visitkort, det vet väl varje hund!
2009-12-26

    Tea Alex
Hahaha! :) Jaaaa det där känner man ju igen! "ät inte gul snö" som man brukar säga... ;)
2009-12-26

    ej medlem längre
Hehe...snyggt haikuat Maria!
2009-12-26

  anits VIP
Ja så kan det vara, här
finns många sådana
2009-12-25

  thyra
Härligt påkommet!
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm