Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improvsu i förvirring


skumt

sant skum
skumt sant

osant

verklighetstroget
minsann

fördoltförgömtförglömt
fördömt

bevisat falskt
lömskt

ordleksbokstäver
skymmer
i protokollet

ostämt
klingar pianot

till sist

vem faen bestämmer




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-26 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP