Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingas mysteria

Snö faller i mängder
viskar om oändligheten
den ena kristallen
olik den andras prakt
leker sig genom vindens dans
faller stundligt på din kind och smälter

skönhetsavtryck

kärleksbrev




Fri vers av Feminaz
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 13:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så fint...
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz